måndag 9 mars 2009

Tuff Helg


Jag är faktiskt lite sliten efter helgens bravader. Lördag bjöd på lite catering och sen fest tiden sprang iväg. Hade fest med gamla jobbet men stämmning infann sig inte riktigt men det var trevligt att träffa alla. Ringde min snälla kompis Kicki som kom och skjutsade hem mig vid midnatt fick följe av Maria. Sen ringde klockan 03.30 på morgonen och då var det bara att kliva upp för avfärd mot Svenljuna och rottisspecial, Bella blir lite åksjuk så hon kräktes en del på vägen ner mycket rondeller och lite svängig väg gjorde inte saken bättre. Väl nere i Svenljunga blev det hård konkurrens med mycket fina hundar lilla Bella är lite ung för att kunna konkkurera med de lite äldre valparna, men hon fick fin kritik som löd.

Mycket feminin tikvalp, vackra mörka ögon, utmärkt hals. Bra förbröst, tillräckligt bröstdjup. Passande benstomme, välvinklad, utmärkta rörelser. Välvisad.
Nästa utställning är på hemmaplan i Botorp den 22 Mars, kom och titta då.

På morgonen blev det en promenad men idag fick stora A stanna hemma då hon kräktes i natt. A och jag gick vår vanliga runda väl hemma blev det snöskottning och lite hemmaträning, skönt. Nu är det dax att åka och hämta prinsessorna. Ha en bra dag. Kram Linda

Tillägg: Lagt till en bild ifrån Svenljunga dock lite mörk men en väldigt tjusig uppställd Bella.

Inga kommentarer: